fbpx

KORTING

WANNEER HEB IK RECHT OP KORTING?

Met een actief Fitnessclub Nederland abonnement heb je recht op 20% korting als je via Playtomic een baan bij Padelclub Nederland reserveert. 

Voor Fitnessclub Nederland leden: Om deze korting te activeren dien je eerst in de Fitnessclub Nederland app de upgrade ‘Aanvullende Padel’ aan te vragen (deze is gratis maar dient voor de administratie aangezet te worden). Voer vervolgens onderstaande stappen uit.

HOE SCHAKEL IK DEZE KORTING IN?

Wij zorgen ervoor dat de betreffende korting wordt verbonden aan het mailadres dat nu bij Fitnessclub Nederland bekend is. Dit werkt op de volgende manier:

  1. Maak een account aan op Playtomic en gebruik hiervoor het mailadres die bij Fitnessclub Nederland  bekend is. Mocht je al een account hebben voor Playtomic en verschilt het mailadres hiervan met het mailadres dat hier bekend is? Of weet jij niet zeker of/welk mailadres bij Fitnessclub Nederland  bekend is maar heb je wel recht op korting? Stuur dan het mailadres van jouw Playtomic account naar admininstratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.
  2. Reserveren maar! Je ontvangt nu korting als je via Playtomic een baan bij een van onze Padelclub Nederland vestigingen reserveert.

VRAGEN?

Voor vragen en onduidelijkheden kun je contact opnemen met info@padelclubnederland.nl